Актьорски школи РЕПЛИКА отварят врати


От октомври 2019 година театър РЕПЛИКА слага началото на нещо ново, което обмисля и подготвя от години. 

Актьорите от театър РЕПЛИКА успяха да създадат свое звено в сферата на българския театър - благодарение на начина си на игра, подбора на пиеси и комуникацията си с публиката те се отличиха от всички останали. Една от най-важните цели за трупата беше да поднесе по един съвременен начин актуалните теми от заобикалящата ни действителност на младата аудитория, която по принцип не ходи редовно на театър. 

В желанието си за все по-сериозно развитие на публиката РЕПЛИКА реши да предаде и своя опит и начин на възприемане на изкуството на следващите поколения актьори и зрители. В тази идея се включиха и YouTube звездите Християна и Ивайло от 'АйдеБГ, които също са част от трупата, но този път децата ще имат възможност да се докоснат до тях по един друг начин - а именно те ще споделят своя опит с тях лично и ще им дадат ценни съвети за поведението на сцена, пред камера, а и в живота. 

И така, през септември започва записването  за кастингите за групите по актьорско майсторство, които ще се проведат в няколко града - София, Варна, Стара Загора, Враца и Русе. Във всички градове ще се прилага една и съща програма - адаптирана по методите за обучение на професионални актьори на НАТФИЗ. Подробности за програмата можете да намерите в раздел ПРОГРАМА

Участието на кастингите става само с предварително записване на мейл: replicashkoli@gmail.com . Изпратете ни имената на детето, годините и контакти на родителите, за да се свържем за вас за потвърждение за записването, както и да ви изпратим допълнителна информация за школите. 

Подробности за датите и часовете за провеждането на кастингите в съответните градове можете да намерите в раздел: СЪБИТИЯ

София: 28.09.2019 от 10:00 в Национален студенстки дом.

Варна: 28.09.2019 от 17:00 във Филиала на Драматичен театър "Стоян Бъчваров".

Русе: 21.09.2019 от 10:00 на Камерна сцена на Драматично-куклен театър "Сава Огнянов". 

Враца: 29.09.2019 от 10:00 в Драматично-куклен театър - Враца.

Стара Загора: 28.09.2019 от 12:00 в сградата на ул. Христо Ботев 92.